Respirators FFP2 (apelsīns 10 gab.)

Pieejamība: Pieejams pēc 24 h
ID: 20334
Produkta kods: Respirators FFP2 apelsīns
Svītrkods: 4251034707816

7.99€
9.99€
(Bez PVN: 6.60€)

Piegādes iespējas

Preces saņemšana:

2-12 darba dienu laikā;

 

      Imagem

Preces apraksts

Lietošana: Ieteicams lietot līdz 8 stundām. Pirms iepakojuma atvēršanas rūpīgi nomazgājiet rokas ar ziepēm un ūdeni vai dezinficējiet rokas ar dezinfekcijas līdzekli (kas satur vismaz 70% spirta);

1. Izņemiet respiratoru no kastes.
2. Uzlieciet gumijas lentes uz ausīm un noregulējiet deguna skavas stāvokli, līdz pilnībā aizklājat degunu, lai perfekti piespiestu seju.

Respirators YUNYIFU PM-P2 FFP2 NR ar augstākās kvalitātes filtrējošo (iekšējo) slāni nodrošina maksimālu efektivitāti darba laikā. Augstas kvalitātes materiāli nodrošina ārkārtīgi zemu elpošanas pretestību, padarot to ērtu strādāt pat ilgu laiku.

IZŅĒMUMA IEGUVUMI:

Regulējamas garuma siksnas - ļauj ērti pielāgot respiratoru individuālajām vēlmēm vai pakārt uz kakla, kad to nelieto.

Aizsardzības klase: FFP2 NR (pret vidēji toksiskām cietām un šķidrām daļiņām (aerosoli un aerosoli))

Standarts: EN149: 2001 + A1: 2009, CE 2163 zīme

Daudzums iepakojumā: 10 gab. iepakojumā

Pielietošanas jomas: laboratorijas, pārtikas ražošana, individuālā aizsardzība, metāla darbnīcas, kokzāģētavas, celtniecība, noliktavas, sabiedriskās vietas.

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi


       
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums