Microlife NEB800 membrānas inhalators

Pieejamība: Izpārdots
ID: 20150
Produkta kods: Microlife NEB800

83.49€
(Bez PVN: 69.00€)

Piegādes iespējas

Preces saņemšana:

2-12 darba dienu laikā;

 

      Imagem

Preces apraksts

NEB 800 inhalators
 

Microlife NEB 800 membrānas inhalators ir produkts, kas ir paredzēts pieaugušajiem un jaunākajiem ģimenes locekļiem. Pārnēsājamais inhalators ir medicīnas ierīce, kas nodrošina efektīvu un vienkāršu inhalāciju, t.i., ārstēšanu ar inhalējamām vielām. Ar Microlife produktu ieelpošanas process būs ātrs un patīkams, un rezultāti parādīsies ļoti ātri! Klīniski pārbaudīts produkts.

Ieelpošanas priekšrocības

Inhalācijas ir terapeitiska metode, ko izmanto augšējo elpceļu infekciju ārstēšanai. Ieelpošana, t.i., ieelpošana, sastāv no minerālūdeņu un zāļu šķīdumu tvaiku ieelpošanas. Tas ir lieliski piemērots tādām slimībām kā saaukstēšanās, bronhīts un sinusīts. Inhalatoru lieto arī cilvēki, kas cīnās ar astmu, hronisku bronhītu, kā arī sportisti un lietotāji piesārņotā vidē, smēķētāji. Terapeitiskais līdzeklis tieši nonāk vietā, kur tam vajadzētu iedarboties, kā rezultātā zāļu darbība ir ātra un efektīva.

Microlife NEB 800 īpašības

Membrānas inhalators ir Virating Mesh Technology smidzinātājs. Unikālā Venturi sistēma ievelk gaisu no apkārtējās vides, kā rezultātā tā ātri piegādā zāļu daļiņas, kas saīsina terapeitiskā seansa laiku. Izmantotais augstas kvalitātes antioksidācijas siets nodrošina stabilu daļiņu izmēru un tajā pašā laikā ilgu ierīces kalpošanas laiku. Aparatūras papildu priekšrocība ir zāļu zuduma samazināšana izelpas laikā, kā arī iespēja kopā ar to ievadīt daudzas populāras zāles (piemēram, Pulmicort, Mucosolvan-drops, Berodual), kā arī fizioloģiskos un ārstnieciskos sāls šķīdumus. Turklāt tas ir kompakts izstrādājums, kura korpusa forma ļauj to viegli turēt rokā.

Bateriju veids, kas saderīgs ar Microlfie NEB 800 - 2 x AA (iekļauts komplektā)

Membrānas inhalators

Membrānas inhalators, kas pazīstams arī kā tīkla smidzinātājs, ir medicīnisks produkts, kura uzdevums ir izsūknēt šķidras zāles caur ātri vibrējošu membrānu, kā rezultātā daļiņas tiek sadalītas smalki, pēc tam inhalators to ieelpo. Membrānas inhalatori raksturojas ar augstu efektivitāti un precizitāti, pilnībā izmanto ievadīto zāļu devu, neatstājot ierīcē atliekas. Turklāt iekārtai ir raksturīga klusa darbība.

 

Zāļu krūzes ietilpībamin. 2 ml; maks. 8 m
MMAD aerosola daļiņu vidējais izmērs≈ 5 µm
Vidējais izsmidzināšanas ātrums ml0,2 ml / min
Uzglabāšanas nosacījumi-20 - +70 ° C
Uzglabāšanas mitrums10–85%
Skaļuma līmenis<30 dBA
Jauda2 x 1,5 V sārma baterijas; AA izmēra DC 3V, 1,33A barošanas avots (opcija)
Izmēri121 x 44 x 59 mm
Svari130 g (bez baterijām)
Komplektā ietilpstKompresors, bērnu maska, pieaugušo maska, iemuti, pārnēsāšanas soma, baterijas.
Paredzamais kalpošanas laiksIerīce: 2 gadi Inhalatora galviņa: 12 mēneši, lietojot 3 reizes dienā 15-20 minūtes katru reizi
garantija24 mēneši

 

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi


       
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums